Prireditev Čar lesa v Cankarjevem domu

Image

V Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani bo od 14. do 20. maja 2018 potekala brezplačna promocijska razstava lesnih izdelkov.

Z namenom promocije rabe lesa in lesnih izdelkov Društvo za zaščito lesa Slovenije, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, BF - Oddelek za lesarstvo ter Svet za les v sodelovanju s Cankarjevim domom letos že deseto leto pripravljamo prireditev Čar lesa 2018. Ob strokovnih srečanjih, posvetih in predstavitvah bomo v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani organizirali brezplačno promocijsko razstavo lesnih izdelkov.

Vabimo podjetja in vse, ki se na kakršenkoli način ukvarjate s predelavo ter obdelavo lesa oziroma proizvodnjo lesnih izdelkov, da svoje eksponate prijavite na razstavo v Cankarjevem domu. Na razstavo lahko prijavite eksponate, ki so izdelani iz masivnega in/ali vezanega lesa. Dovoljena je tudi kombinacija lesa s kamnom in steklom, vendar ta dva materiala ne smeta prevladovati. Izdelki so lahko površinsko obdelani le s prosojnimi premazi.

Razpis in informacije o pogojih sodelovanja, oglaševanja in prijavni obrazec najdete na spletni strani www.carlesa.si, kjer lahko po el. pošti pošljete prijavo izdelka na el. naslov carlesa.prireditev@gmail.com.

Rok za prijavo eksponatov na razstavo je 2. april 2018 do 12. ure.

Za podrobnejše informacije sta vam na voljo Franc Pohleven (031 390 393), franc.pohleven@bf.uni-lj.si ali Borut Kričej (041 862 812) borut.kricej@gmail.com.