Priprave na 1. Slovenski gradbeni kongres

Inženirska zbornica Slovenije je 13. aprila v prostorih gostilne Livada v Ljubljani pripravila družabno srečanje gradbenikov.

Image
Srečanje gradbenikov v gostišču Livada

Inženirska zbornica Slovenije je 13. aprila v prostorih gostilne Livada v Ljubljani pripravila družabno srečanje gradbenikov, kjer so predstavili dosedanje priprave na prvi Slovenski gradbeni kongres, ki ga bo predvidoma spomladi prihodnje leto na Bledu organiziral Zbor za oživitev in razvoj slovenskega gradbeništva (ZORG).
Udeležencem srečanja so predsednik IZS mag. Črtomir Remec, direktor GZS - Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala mag. Jože Renar ter predsednik Zbornice za gradbeništvo Slovenije Mirko Požar predstavili dosedanje delo ZORG-a, trenutne razmere v gradbeništvu ter priprave na Slovenski kongres o gradbeništvu. Ta bo naslednik ZORG-a in si bo skupaj s fakultetami, projektantskimi in gradbenimi podjetji in drugimi zainteresiranimi prizadeval za razvoj gradbeništva in povečanje zanimanja mladih za gradbene poklice.

Sorodne vsebine

Izobraževanje

Velux o zdravem spanju

08. april 2019 Podjetje Velux Slovenija d.o.o. je v ponedeljek, 8. aprila, v Caffe Argentino v ljubljanskem BTC za arhitekte priprav...

Aktualno

Svetovni gradbeni forum 2019

27. marec 2019 Dva tedna pred začetkom Svetovnega gradbenega foruma, ki bo v organizaciji Inženirske zbornice Slovenije, Fakultete z...