7. Trajnostna konferenca GBC Slovenija

7. Trajnostna konferenca GBC Slovenija
Trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnost

Trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnost

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo v sredo, 27. septembra, organiziralo dogodek v živo – konferenco, katere osrednja tema so trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnosti.
Izobraževanje, namenjeno vsem zainteresiranim deležnikom iz gradbenega sektorja, bo po programu potekalo med 9.00 in 14.30 uro v predavalnici v prostorih ZAG-a, Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana. Projektantom in arhitektom iz vrst IZS in ZAPS bosta zbornici za strokovno izpopolnjevanje dodelili kreditne točke.
Dogodek, ki ga bo kot predsednik UO GBC Slovenija povezoval dr. Iztok Kamenski, bodo s predavanji na temo trajnostnih rešitev v gradbenem sektorju soustvarjali predstavniki članic GBC Slovenija – ZAG, JUB, Wienerberger Slovenija, KNAUF Insulation, Xella, URSA, Eutrip, Alu König Stahl in Wicona. Pridružila se bodo tudi druga slovenska trajnostna podjetja – Kronoterm, M Sora
Število udeležencev seminarja je omejeno na 100, zato vam svetujemo čimprejšnjo prijavo.
Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem srečanju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.
ZAPS: 7. trajnostna konferenca GBC: Trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnosti: 3 kreditne točke - sklop B (Teorija in referenčna praksa).

Vljudno vabljeni k udeležbi!

PRIJAVA NA DOGODEK