GBC izobraževanje: Energetsko učinkoviti ovoji stavb - projektiranje fasad

GBC Slovenija v okviru projekta »Energetsko učinkoviti ovoji stavb« v petek, 19. junija 2020, organizira izobraževanje v obliki webinarja na temo »Projektiranje fasad«. Izobraževanje bo tokrat posvečeno projektiranju tako novih fasad kot njihovih obnov. 

Poudarki izobraževanja:
- pregled obstoječega stanja,
- načrtovanje detajlov,
- pregled zakonskih zahtev in novosti na področju požarne varnosti in akustike,
- kako pripraviti popise za izvedbo.
Pomembne tehnične informacije, predvsem pa poznavanje možnih rešitev, med katerimi še posebej izstopajo detajli, so velika pomoč projektantom pri načrtovanju bodisi novogradenj bodisi prenov obstoječih stavb. Izobraževanje bodo izvajali strokovnjaki, ki bodo s predstavitvijo rešitev, ki temeljijo tako na njihovem strokovnem znanju kot tudi praktičnih izkušnjah, podali mnoge koristne informacije in rešitve, ki bodo olajšale delo projektantov.
 Ker želimo, da udeleženci pridobijo tiste strokovne in tehnične informacije, ki jih najbolj pogrešajo, vse udeležence vabimo, da nam že pred začetkom delavnice posredujejo morebitna vprašanja, na katere bomo skušali že tekom delavnice odgovoriti.

Zaradi aktualnih razmer tokratno izobraževanje organiziramo v obliki webinarja in bo potekal od 9.00 do 12.00 ure.
 
Prijavite se preko spletne prijavnice najkasneje do srede, 17. 6. 2020, oziroma do zapolnitve mest.
Udeležba je brezplačna.
 
Za udeležbo na izobraževanju IZS svojim članom skladno s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju dodeli 2 točki. Za člane ZAPS je ocena programa za dodelitev kreditnih točk še v teku.
Vljudno vabljeni.
 GBC Slovenija

Prijave: https://gbc-slovenia.si/prijavna-forma-za-delavnico-projektiranje-fasad/

Program izobraževanja: