GI ZRMK – brezplačni dogodki na sejmu DOM

Gradbeni inštitut ZRMK vabi na brezplačne dogodke (srečanje, inkubator in strokovni posvet), ki jih bo inštitut pripravil v času sejma DOM (4. do 8. marec) na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani . Organizator prosi, da se zaradi organizacije in izvedbe dogodka nanje prijavite.

Strokovno srečanje
Inštrument zagotavljanja kakovosti – nacionalna okoljska certifikacijska shema Znak kakovosti v graditeljstvu


Gradbeni inštitut ZRMK vabi člane ZAPSna strokovno srečanje z naslovom »Inštrument zagotavljanja kakovosti – nacionalna okoljska certifikacijska shema Znak kakovosti v graditeljstvu« v sredo, 4. marca 2020, med 10. in 12. uro v dvorano FORUM na Gospodarsko razstavišče v Ljubljano.
Okoljski certifikati so v razvitem svetu uveljavljeni kot mehanizem zagotavljanja kakovosti, predvsem pa je to sinonim za višjo kakovost, zanesljivost, trajnost, okoljsko prijaznost ter varnost za potrošnike in investitorje.
Udeležba na dogodku je brezplačna, kljub temu prosimo, da se zaradi organizacije in izvedbe dogodka prijavite preko spletne prijave TUKAJ ali spletne povezave http://tiny.cc/gxaxjz (s klikom na besedo TUKAJ ali spletne povezave se odpre spletni obrazec, v katerega se vpiše želene podatke in na koncu potrdi z besedo POŠLJI) ali e-pošte usposabljanje@gi-zrmk.si.

 Inkubator
HAPPEN inkubator o celoviti prenovi večstanovanjskih stavb in bivanju po prenovi


Gradbeni inštitut ZRMK vabi člane ZAPSna HAPPEN inkubator o celoviti prenovi večstanovanjskih stavb in bivanju po prenovi v sredo, 5. marca 2020, ob 16. uri v Preddverju dvorane Kupola - desno na Gospodarsko razstavišče v Ljubljano.
Na dogodku se boste seznanili s pomenom tehničnih, okoljskih in ostalih vidikih globokih oz. celovitih prenov z namenom izboljšanja bivalnih pogojev v samih stanovanjih in tudi zunanjih skupnih površinah.
Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi organizacije in izvedbe dogodka so zaželene prijave preko spletne prijavnice TUKAJ ali spletne povezave http://tiny.cc/7bg6jz ali e-pošte usposabljanje@gi-zrmk.si.

 Nacionalni strokovni posvet
Stavbe in zeleni dogovor: Izzivi in trendi


Gradbeni inštitut ZRMK, CER in KOC Inovatis vabijo člane ZAPSna nacionalni strokovni posvet v okviru sejma DOM z naslovom »Stavbe in zeleni dogovor: Izzivi in trendi«, ki bo v petek, 6. marca 2020, med 10. in 15. uro v dvorani Urška 3 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Evropa in z njo Slovenija si ta čas zastavljata ambiciozne cilje na področju zmanjšanja izpustov toplogrednih plinov. Govorimo o razogljičenju stavbnega fonda do leta 2050, kar zahteva gradnjo visoko učinkovitih novih stavb in intenzivno prenovo obstoječega stavbnega fonda.
Predstavitev projektovna spletnih straneh www.care4climate.siin www.koc-inovatis.si.
Dogodek je brezplačen, kljub temu prosimo, da se zaradi organizacije in izvedbe dogodka prijavite preko spletne prijavnice TUKAJ ali spletne povezave http://tiny.cc/6taxjz (s klikom se odpre spletni obrazec, v katerega se vpiše želene podatke in na koncu potrdi z besedo POŠLJI) ali e-pošte usposabljanje@gi-zrmk.si.