OZS - Strokovno srečanje gradbincev, kleparjev-krovcev, slikopleskarjev in instalaterjev-energetikov

Skupno strokovno srečanje sekcij s področja gradbeništva

 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije pripravlja skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov. Srečanje bo 31. januarja in 1. februarja 2020 v Kongresnem centru Grand hotela Bernardin v Portorožu.

Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse štiri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah v ločenih dvoranah.
Na srečanjih po posameznih sekcijah bodo bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, povezane z dejavnostjo sekcij (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, strojne inštalacije, energetika …). V tem delu bodo nekaj specializiranih strokovnih predavanj, namenjenih posamezni stroki, pripravili tudi v sodelovanju s pokrovitelji srečanja.
 V večernem programu prvega dne bodo podelili znake odličnosti v gradbeništvu. 

Program srečanja, prijavni obrazec in možnost rezervacije sobe v hotelu na spletni strani
https://www.ozs.si/koledar/strokovno-srecanje-gradbincev-kleparjev-krovcev-slikopleskarjev-in-instalaterjev-energetikov-5dea3c8e2114e0639bc4b9be