Bela je nova zelena

Leadax Roov – nova in inovativna trajnostna rešitev podjetja Wienerberger za hidroizolacijo ravnih streh

Wienerberger: Leadax Roov
Wienerberger Leadax Roov – inovativna in trajnostna rešitev

Wienerberger – vodilni svetovni proizvajalec gradbenega materiala in infrastrukturnih rešitev – je na tržišče plasiral inovativno in trajnostno rešitev za hidroizolacijo ravnih streh Wienerberger Leadax Roov. Leadax Roov predstavlja revolucionarno in trajnostno hidroizolacijsko membrano za ravne strehe, ki se pridobiva iz reciklirane in predelane folije. Slednja se nahaja v vetrobranskem steklu avtomobilov ter v lepljenih varnostnih steklih.  

Leadax Roov se pridobiva iz reciklirane in predelane folije v vetrobranskem steklu avtomobilov ter v lepljenih varnostnih steklihLeadax Roov se pridobiva iz reciklirane in predelane folije v vetrobranskem steklu avtomobilov ter v lepljenih varnostnih steklih

 Revolucionarna in trajnostna rešitev
 Wienerberger Leadax Roov
revolucionira trg ravnih streh. Trajnostna in okolju prijazna strešna membrana, izdelana iz recikliranega PVB materiala, zagotavlja trajnostno rešitev za ravne strehe ter omogoča enostavno in varno namestitev na vse vrste ravnih streh brez uporabe odprtega ognja ali vročega zraka. 

Leadax Roov za bolj zelen svetLeadax Roov za bolj zelen svet

 Z namestitvijo Wienerberger Leadax Roov strešne membrane se zmanjša ogljični odtis stavbe, zahvaljujoč odsevni off-white beli barvi pa se ohranja optimalna klima ter tako ustvari trajnostna celota. Celosten krog trajnosti je zagotovljen tudi po preteku pričakovane življenjske dobe (50 let), saj jo je po odstranitvi s streh mogoče vrniti v tovarno, reciklirati ter ponovno uporabiti za novo strešno hidroizolacijsko membrano.

Wienerberger: Leadax RoovWienerberger Leadax Roov - inovativna in trajnostna rešitev za hidroizolacijo ravnih streh


 ********************

Prenesite katalog in izvedite več o revolucionarni strešni membrani.

PRENESI KATALOG

Katalog Leadax RoovKatalog Leadax Roov

********************

Enostavna in hitra namestitev
Wienerberger Leadax Roov je odlična rešitev za enostavno in hitro namestitev na strešne površine. Material je lahek, kar omogoča enostaven transport in namestitev, pri kateri ni potrebna uporaba varilnih pripomočkov, saj se membrana namešča s preklopi, ki se povežejo z lepilom. Vezivno sredstvo vsebuje modri pigment, ki nam omogoča, da zlahka vidimo, kje smo z lepljenjem končali, in v kolikor je po končnem pregledu potrebna korekcija, je le to možno izvesti na preprost način. 

Nanos lepilaNanos lepila

 Wienerberger: Leadax RoovNamestitev Membrane Leadax Roov

********************

Naročite brezplačen vzorec nove strešne membrane in se prepričajte o kakovosti materiala, ki zagotavlja bolj zelen svet. 

NAROČI BREZPLAČEN VZOREC

Wienerberger: Leadax RoovMembrana Leadax Roov

********************

Recikliranih 1,5 milijarde kilogramov odpadkov
Z uporabo surovine, iz katere je izdelana Leadax Roov strešna membran,a bistveno zmanjšamo količino odpadkov. V Evropi je letno na voljo več kot 1,5 milijarde kilogramov neuporabljenega PVB (polivnil butiral) materiala. Za boljšo predstavo o tem, koliko odpadkov se prihrani z reciklažo tega materiala, velja omeniti dejstvo, da je 1,5 milijarde PVB folij enako teži 150 Eifflovih stolpov!

Membrana, primerna za vse vrste streh 

Wienerberger: Leadax RoovBalastna streha

Membrana Leadax Roov se lahko namesti na več načinov:
• mehanska pritrditev v preklopu,
• mehansko pritrjena s pomočjo LRS ojačitvenih trakov,
• s standardnimi preklopi in balastnim slojem,
• popolnoma zlepljena z lepilom na vodni osnovi.
 Ne glede na sistem, ki ga izberete, so na voljo različna preizkušena orodja in dodatki, ki zagotavljajo, da je postopek varen in preprost, v vsakem primeru pa med namestitvijo ni potreben vroč zrak ali odprt plamen.

👉 Na povezavi preverite, kakšni so različni načini namestitve Leadax Roov strešne membrane. 👈

********************

Zahtevajte brezplačno ponudbo za vaš projekt!

ZAHTEVAJ PONUDBO

********************

Zanesljiva storitev - zagotovljena garancija
Wienerberger Leadax Roov strešni sistem je na voljo s standardno 10-letno garancijo na izdelek, pod pogojem, da je bila namestitev opravljena s strani certificiranega izvajalca. Ta garancija je omejena na Wienerberger Leadax Roov strešno membrano, če je le-ta uporabljena v povezavi z originalnimi dodatnimi elementi (TUKAJ lahko preverite, kateri so). V skladu z navodili streha potrebuje redno letno vzdrževanje, da lahko zagotovimo njeno trajnost in optimalno funkcionalnost ter ohranimo garancijo.

Wienerberger: Leadax RoovDodatna sistemska oprema Leadax

Prednosti Leadax Roov strešne membrane
• Odsevna off-white bela barva
• Lahek izdelek
• Kompaktna nearmirana membrana
• Ognjeodporen material
• Paroprepusten izdelek
• Enostavna in hitra namestitev
• Enostavno vzdrževanje
 • Primerna za vse vrste ravnih streh

Za več informacij o Wienerberger strešni membrani za hidroizolacijo ravnih streh obiščite našo spletno stran www.wienerberger.si ali KONTAKTIRAJTE naše strokovnjake. 

Wienerberger: Leadax RoovBela Leadax Roov strešna membrana