Emajl za keramične ploščice, steklo in druge površine

Idealna rešitev za novo podobo vaše kopalnice: TESSAROL CERAMIX – pokrivni premaz za dekoracijo keramičnih ploščic.

Helios: Emajl za keramiko
TESSAROL CERAMIX, okolju prijazna pokrivna barva za dekoracijo in zaščito različnih površin

Že sama misel na prenovo kopalnice ali menjavo keramičnih ploščic pri marsikomu izmed nas povzroči neprijeten občutek. Sočasno pa je zelo mamljiva ideja, da bi se na enostaven in poceni način znebili starih, obrabljenih ploščic ali ploščic, ki ste se jih preprosto naveličali. Idealna rešitev, ki bo vaše prostore zelo hitro odela v povsem novo podobo je TESSAROL CERAMIX – pokrivni premaz namenjen za dekoracijo keramičnih ploščic.
Z izdelkom lahko na zelo enostaven način, brez temeljnega premaza povsem spremenite, poživite in oplemenitite izgled kuhinj, kopalnic ali toaletnih prostorov. Iz bele osnovne barve je mogoče pripraviti mnogo odtenkov po barvnih predlogah na mešalnih tinting sistemih HGMIX. Premaz se hitro posuši, zato omogoča končanje projekta v enem dnevu. Ker je na vodni osnovi, je okolju prijazen in brez neprijetnega vonja. V notranjih prostorih ne rumeni in ima pol sijajen (saten) končen izgled. Primeren je za kratkotrajen stik z vodo na vertikalnih površinah, ki omogočajo odtekanje, a ne sme biti v stalnem stiku z vodo.
Barvni film odlikujejo dobre mehanske lastnosti in obstojnost na običajna čistila, ki se uporabljajo v gospodinjstvih.
Poleg keramičnih ploščic ima emajl zelo dober oprijem tudi na druge težavne površine v notranjih prostorih kot so steklo, trdi PVC in obarvane kovine (pocinkana pločevina in aluminij).

Več v reviji Gradbenik oktober 2023

Fotogalerija