Geberit On Tour predstavlja novosti

Geberit, vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov, se inštalaterjem, arhitektom, trgovcem in tudi potencialnim investitorjem že nekaj let približa tudi tako, da svoje izdelke, predvsem seveda novosti, pripelje k njim oziroma v njihovo bližino.

Geberit On Tour predstavlja novosti

Tudi te dni je na poti po Sloveniji posebna Geberitova karavana, ki predstavlja najnovejše trende opremljanja kopalnic. Prikolice Geberit On Tour se ustavljajo v različnih krajih pri trgovcih, kjer strokovnjaki ponujajo nasvete ter predstavljajo najnovejše Geberitove pametne rešitve, ki krojijo prihodnost kopalnic.
19. septembra se je Geberitova karavana ustavila pri podjetju Mavi na Cesti v Mestni log v Ljubljani. 50 inštalaterjem, toliko jih je napovedalo obisk, in drugim obiskovalcem so predstavili novosti iz njihovega proizvodnega programa.
Obiskovalci so si lahko ogledali seveda le del obširne Geberitove ponudbe s poudarkom na novem Geberit DuoFresh modulu za odzračevanje neprijetnih vonjav, novi školjki Geberit AquaClean Sela, pršni kanaleti Geberit CleanLine in še drugih novostih, je povedal tehnični svetovalec v Geberitu Arnold Mažgon. Obiskovalci so novosti oziroma nove tehnologije lahko tudi sami preizkusili.
26. septembra se bo Geberitova karavana ustavila še na Ptuju, oktobra pa bo obiskala Ajdovščino, Jesenice, Koper, Lesce, Ljubljano, Metliko, Slovenj Gradec in Žalec.

Več na spletni strani www.geberit.si/storitve/geberit-on-tour/