Mobeco – vaš partner za visoke gradnje

Mobeco d.o.o. Montažne betonske konstrukcije iz Velike vasi pri Krškem je podjetje, specializirano za gradnjo velikih objektov na področju Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije in Srbije.

Mobeco – vaš partner za visoke gradnje

Mobeco d.o.o. je specializirana za gradnjo večjih poslovnih prostorov in skladiščnih hal po sistemu montažnih prefabriciranih visokokakovostnih AB elementov, z upoštevanjem kvalitete, varovanja okolja in racionalizacije investicije. Je relativno mlado podjetje, saj ga je srbsko podjetje PUT Inženjering d.o.o. ustanovilo leta 2017. Z nakupom, prenovo in posodobitvijo obstoječih proizvodnih obratov ter poslovnih prostorov bivšega Begrad Krško d.o.o. v Veliki vasi pri Krškem v letu 2018, so lahko pričeli z delom. Znanje in dolgoletne izkušnje se iz matičnega podjetja prelivajo tudi na Mobeco d.o.o., kar je vsekakor dodana vrednost podjetja.

Proizvodnja
V podjetju proizvajamo prefabricirane AB elemente kot so temeljne čaše, stebri,medetažni nosilci, votle plošče, π plošče,žerjavne proge, glavni nosilci, gredice, večnamenski pravokotni nosilci, fasadni paneli, nakladalne klančine in sistemi za gradnjo stavb.

Montažna gradnja je gradnja prihodnosti
Montažni sistemi zagotavljajo najenostavnejše rešitve za vse gradbene izzive, tako v industriji kot pri gradnji poslovnih zgradb, javnih objektov in kmetijskih infrastruktur. Še več – te enostavne rešitve imajo niz dodatnih prednosti. Ravno zato je montažna gradnja tako zanimiva, saj je ekonomična, hitra, efektivna in ekološka.

Več v reviji Gradbenik 7-8 2019