Popolnoma nova streha! STRUCTA.

Že veste, za katero vrsto strešne kritine se boste odločili pri novogradnji ali morebitni obnovi dotrajane strehe?

Eternit - Structa
Izberite Structo, izberete videz strehe, ki je nov in prijetno drugačen!

Strešna kritina je zaključek vsake hiše in naložba za dolgo obdobje, varuje nas pred različnimi vremenskimi vplivi, zato mora biti trdna in kakovostna. Če pa želite, da bo strešna kritina tudi lepa in popolna novost na vaši hiši, ki bo pritegnila marsikateri radovedni pogled, potem izberite vlaknocementno kritino STRUCTA iz domačega podjetja Eternit Slovenija.

Nova strešna plošča, nova oblika = preizkušen način proizvodnje in materiala
 
Nova Structa navdušuje s svojo tekočo geometrijo, trdnostjo in vzdržljivostjo. Medsebojni preplet valov in ravnine ustvarja eleganten in strukturiran videz strehe. Prijeten in razgiban videz kritine se lepo vključuje tako v okolje urbanih središč kot podeželja.
Zahvaljujoč velikemu formatu plošč je Structo mogoče hitro in ekonomično namestiti, plošče pa ustrezajo sodobnim arhitekturnim zahtevam in skoraj vsem oblikam strehe ter za strešne naklone od 11° dalje. Dovršene lastnosti visoko prilagodljivega materiala vlaknocementa ter proizvodni postopek, ki je preizkušen že vrsto let, zagotavljajo strešnim ploščam Structa najvišjo kakovost. Nove strešne plošče so dobavljive v 7 naravnih barvah - za popolno ujemanje z vašim individualnim slogom.

Dilema, katero kritino izbrati, pesti mnoge, saj je ponudba strešnih kritin na slovenskem trgu res velika. 

Premišljena strešna rešitev
 
Vsaka strešna plošča STRUCTA je na strešno konstrukcijo pritrjena dvakrat, zato je izjemno odporna proti nevihtam. Poleg tega ima visoko nosilnost, je zmrzlinsko odporna, vodonepropustna, ognjevarna ter zagotavlja udobno domačnost ter varčnost pri vzdrževanju objekta. Zaradi nizke mase je idealna rešitev tudi pri obnovi starejših ostrešij, ker ne zahteva predelave strešne konstrukcije.

Strešne plošče Structa: najvišja kakovost, 7 naravnih barv in izjemna odpornost proti nevihtam. 

Domača proizvodnja
 
Podjetje Eternit Slovenija že več kot 20 let proizvaja vlaknocementno strešno kritino Valovitkaâ ter trži tudi ostale vlaknocementne izdelke Swisspearl (ravno kritino, fasadne plošče, cvetlična korita, vrtno pohištvo). Nova strešna kritina Structa se proizvaja v Anhovem, po podobnem postopku, kot vse ostale vlaknocementne plošče. Dolga življenjska doba, trajnost in vsestranskost Structe, kot tudi vseh ostalih izdelkov Swisspearl, so v prvi vrsti odvisni od materiala in njegovih odličnih mehanskih lastnosti in dolgoletnih izkušenj vlaknocementne proizvodnje.