Rigips & Isover: nova oblika sodelovanja

Saint-Gobain gradbeni izdelki d.o.o. uvaja novo obliko sodelovanja s svojimi najzvestejšimi poslovnimi partnerji

Isover Rigips certificiran partner
Certificirani partnerji za sistemsko kakovost in servis

Saint-Gobain gradbeni izdelki d.o.o. z letom 2021 uvaja novo obliko sodelovanja z najzvestejšimi poslovnimi partnerji, ki izpolnjujejo vse zahtevane kriterije za dodelitev naziva »VAŠ CERTIFICIRAN PARTNER ZA SISTEMSKO KAKOVOST & SERVIS« za proizvode in sistemske rešitve z uporabo Rigips suhomontažnih proizvodov in Isover izolacijskih proizvodov.
Specializirani prodajni centri za suhomontažno gradnjo bodo tako pridobili naziv profesionalnega ponudnika izdelkov, sistemov in trajnostnih rešitev za več udobja z odličnimi storitvami in kompetentno podporo z vrhunsko kvaliteto vseh ponujenih materialov.
Posamezne izbrane lokacije, ki bodo izpolnjevale zahtevane kriterije, bodo lahko ob intenzivnih tržnih aktivnostih in v osebnem dialogu s potencialnimi naročniki in kupci ponujale inovativne sistemske rešitve, ki jih Saint-Gobain kot vodilni v razvoju le-teh proizvaja in ponuja širom sveta – seveda tudi v Sloveniji.
 Ponujena kompetentnost bo omogočila še bolj natančno promocijo in učinkovito podporo. Dosedanje sodelovanje s partnerji v Sloveniji, kot do TEHNOLES, KALCER in BAUSTOFF + METALL, je dokaz, da so v Saint-Gobain gradbeni izdelki na pravi poti in da so vrata za sodelovanje kot Certificiranemu partnerju odprta tudi vsem ostalim, ki bodo izpolnjevali ustrezne pogoje.

Več v reviji Gradbenik januar-februar 2021