Sigma Coatings: vrhunske barve za vrhunske rezultate

Znamka barv in premazov Sigma Coatings zaradi inovativne kombinacije tehnologije in vrhunske kakovosti zavzema pomembno mesto pri strokovnjakih v številnih evropskih državah. Slovenskim kupcem je na voljo na prodajnih mestih skupine Topdom, saj so z letošnjim letom postali uradni distributer za Slovenijo.

Topdom: Sigma Coatings
Sigma Coatings: barve za notranje stene, fasade, za nego kovin in lesa

Med široko paleto disperzijskih, visoko pralnih in funkcionalnih barv za notranje prostore izpostavljamo vrhunsko notranjo disperzijsko barvo z dvojno kritnostjo Sigma Polymatt. Ta barva je idealna izbira za kakovostne in trpežne nove in sanacijske premaze na vseh najpogostejših podlagah v bivalnih in delovnih prostorih.
Tudi na področju fasadnih barv Sigma Coatings ponuja zanesljive rešitve za vsakršne zahteve. Sigma Siloxan A+ F je vrhunska silikonska fasadna barva, ki temelji na emulziji silikonske smole. S svojo kompaktno molekulsko strukturo veziva zagotavlja optimalno zaščito fasade, saj ustvari mikroporozno površino, ki s filmom za zaščito pred algami in plesnimi odbija umazanijo.
Posebno za hitro in učinkovito izvedbo pa priporočamo kombinacijo temeljnega premaza Sigma Xpress Primer in premaza na osnovi topil Sigma Xpress Satin. Oba se ponašata z zelo hitrim sušenjem.
 Ko potrebujete profesionalno, natančno in učinkovito niansiranje barv za notranje stene, fasadnih barv ali izdelkov za nego kovin in lesa, vam bodo želene nianse pripravili v mešalnicah barv Sigma na izbranih prodajnih mestih Topdom.

Več v reviji Gradbenik september 2020