Zanesljivo in kredibilno podjetje z dolgo tradicijo

Marles, največji in preverjeno tehnološko vodilni slovenski proizvajalec lesenih montažnih objektov, je letos prejel priznanje zlata bonitetna odličnost AAA in se s tem uvrstil med najboljših 6,9 odstotka poslovnih subjektov v državi, ki se lahko pohvalijo s tem priznanjem.

Marles
Marlesovi produkti sodijo v sam vrh evropske in svetovne ponudbe trajnostne gradnje in kakovostnega bivanja.

Zlata bonitetna odličnost je v času, ko na vrata trka recesija, pomembno dokazilo, da je Marles zaupanja vreden poslovni partner, ki izpolnjuje vse obveznosti do dobaviteljev, za kupce hiš pa je to dokaz, da je njihovo naročilo v varnih rokah in bo zagotovo izpeljano v dogovorjenem roku.
»Evropsko priznani certifikat odličnosti nam daje motivacijo in zagon za naprej, da bomo tudi v prihodnje stopali po poti najvišjih normativov poslovanja in izpolnjevali našo vizijo. Našim strankam in poslovnim partnerjem bomo tako še z večjim zaupanjem in verodostojnostjo nudili produkte, ki sodijo v sam vrh evropske in svetovne ponudbe trajnostne gradnje in kakovostnega bivanja.« je povedal Matej Vukmanič, direktor podjetja Marles hiše Maribor.
 Marlesovi glavni aduti so prepoznavna blagovna znamka, visoka in preverjena kakovost, tradicija, bogate izkušnje in ogromna akumulacija znanja, ki so ga pridobili v skoraj 80 letih nastopanja na trgu. Njihova razvojna usmeritev sledi normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanja okolju prijaznih materialov ter sodobnim prostorskim ureditvam in evropskim standardom.

Več v reviji Gradbenik 2020 št. 7-8