Sejem SaMoTer 2020

Določen je novi datum 31. sejma SaMoTer v Veroni leta 2020 - prireditev bo potekala od 22. do 25. marca.

Image
Sejem SaMoTer leta 2017

Prihodnji SaMoTer, največji mednarodni sejem gradbene mehanizacije in opreme v Italiji, je na željo razstavljavcev prestavljen na kasnejši datum - iz februarja v marec 2020. Sejem bo tako potekal od nedelje, 22. marca do srede, 25. marca 2020 na sejmišču v Veroni.

Dan pred uradnim odprtjem 31. sejma SaMoTer, to je 21. marca 2020, bodo organizirali ogled za specializirane novinarje in predstavnike najpomembnejših razstavljavcev. To so najpomembnejše novosti, ki jih je organizator sejma, družba Veronafiere pripravila za prihodnji SaMoTer.

Mednarodni trienalni sejem SaMoTer je namenjen predstavitvi novosti s področja gradbenih strojev in opreme ter velja za najpomembnejši italijanski sejem na tem področju. Pokriva sektor, v katerem je bilo v lanskem letu (pravzaprav v prvih 11 mesecih) po podatkih SaMoTer-Prometeia doseženih za več kot 2,4 milijarde evrov izvoza.

Hkrati s sejmom SaMoTer od leta 2014 poteka še sejem asfaltne tehnologije Asphaltica, ki pokriva področje asfalta in cestne infrastrukture. Ta sejem organizirajo skupaj z združenjem Siteb (Italian Road Asphalt Bitumen Association). Poleg tega so obnovili tudi glavna strateška partnerstva s CECE (Odbor za evropsko gradbeno opremo) in Unaceo (Italijanska zveza gradbenih podjetij).

Več v reviji Gradbenik

 

Fotogalerija

Sorodne vsebine

Pogovor

Iztok Polanič: Pomgrad s(m)o ljudje

22. marec 2018 Nadzorni svet družbe Pomgrad, d.d. je 15. januarja letos za novega predsednika uprave imenoval Iztoka Polaniča, dosed...

Tema meseca

Strehe in napušči

20. februar 2018 Strma streha in različno dolgi napušči so iz kakovostnih meril, ki jih je oblikovala sodobna arhitektura, še vedno iz...