Gradbeni sejmi v letu 2020

Tako kot vsak konec leta tudi v tokratni decembrski številki Gradbenika objavljamo seznam gradbenih sejmov v letu 2020 v Sloveniji (navedene so tudi sejemske prireditve, katerih pomemben del zajema področje gradbeništva) in večjih gradbenih sejmov v tujini.

Gradbeni sejmi v letu 2020

Da vam bi olajšali odločitev o tem, za obisk katerih gradbenih sejmov v letu 2020 si je vredno vzeti čas, v obliki preglednice objavljamo seznam sejmov v Sloveniji in v tujini, ki se jih pogosteje udeležijo obiskovalci iz Slovenije, poleg njih pa še nekaj drugih večjih tujih sejemskih prireditev s področja gradbeništva.
V letu 2020 ni za nas zelo zanimivih sejmov BAU in Baume, ki ju organizirajo v Münchnu, je pa zato veliko drugih zanimivih prireditev s področja gradbenih materialov, opreme in mehanizacije, pa tudi stavbnega pohištva, energetike, klimatizacije, notranje opreme in podobnega.
Sejemskih prireditev, tudi če bi izbrali samo večje, je seveda daleč preveč, da bi jih lahko vse našteli, zato smo izbrali predvsem sejme v bližnjih državah in nekaj najpomembnejših drugod.

Celoten pregled pomembnejših sejmov objavljamo v decembrski številki Gradbenika.