Prvi program ugodnosti za poslovne stranke praznuje že petletnico!

Moj Peugeot ZA PODJETJA je prvi program ugodnosti za podjetja, ki razume posel in zahteve poslovnega vsakdanjika. Članstvo v programu ugodnosti je brezplačno in nudi popuste pri servisiranju vozil, popuste pri dodatni opremi tako za gospodarska vozila kot osebna vozila Peugeot.

Prvi program ugodnosti za poslovne stranke praznuje že petletnico!

V program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopi podjetje, ki ima v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Peugeot. Pristop k programu je preprost in brezplačen; poteka tako, da se oglasite pri vašem najbližjem pooblaščenem prodajalcu ali serviserju mreže Peugeot, pri katerem izpolnite pristopno izjavo. Posredovani podatki bodo uporabljeni zgolj za namene obveščanja o ugodnostih Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Najverjetneje vas zanima, kako visoka je višina popustov za člane programa?

Naj omenimo, da se popusti obračunajo tako na material kot storitve opravljenega servisa. Maksimalni popust na nadomestne dele znaša 20 %, na storitve in olja ter maziva znamke TOTAL pa 10 %. Popusti naraščajo, če ima podjetje v lasti več vozil Peugeot. Zvestoba se splača! Popust na vzdrževanje ni edina ugodnost programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA. Člane programa redno obveščajo o aktualnih ponudbah dodatne opreme ter o akcijskih ponudbah sezonskih izdelkov in storitev. Ne pozabljajo, da ima podjetje lahko v lasti tako osebno kot gospodarsko vozilo, zato pripravijo specializirane ponudbe za oba segmenta. 

Aktualna ponudba za osebna vozila:

Ponudba programa Moj Peugeot ZA PODJETJA se zaokroži z brezplačno ASISTENCO Moj Peugeot, ki zajema okvaro na cesti, okvaro kot posledico prometne nesreče, prazne pnevmatike, napačno natočeno gorivo v rezervoar in izgubo ali okvaro ključa. 

Program Moj Peugeot ZA PODJETA je celostni program ugodnosti za podjetja in vzdrževanje njihovega voznega parka. Predvsem razumejo posel in da so ključnega pomena hitrost, kakovost servisa ter mobilnost podjetja. Zato tudi v času servisa ponujajo enakovredno nadomestno vozilo (število nadomestnih vozil je spremenljivo in odvisno od zasedenosti), ker posel ne čaka in zagotavljajo kakovosten in ugodnejši servis za vaša vozila.

V program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopi podjetje, ki ima v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Peugeot. Pristop k programu je preprost in brezplačen; poteka tako, da se oglasite pri vašem najbližjem pooblaščenem prodajalcu ali serviserju mreže Peugeot, pri katerem izpolnite pristopno izjavo. Posredovani podatki bodo uporabljeni zgolj za namene obveščanja o ugodnostih Moj Peugeot ZA PODJETJA