Za streho, fasado in vrt

Vlaknocementni izdelki z dolgoletno tradicijo Če gradite hišo ali jo obnavljate, potem se zagotovo soočate z vprašanjem, kakšno streho in fasado izbrati, da bo stavba lepa in moderna na pogled, hkrati pa oblečena in pokrita tako, da boste naslednjih nekaj desetletji v njej živeli povsem brez skrbi. Odgovor se ponuja kot na dlani: izberite vlaknocementno kritino in fasado iz podjetja Eternit Sloven

Eternit - vse za vrt, streho in fasado
Strešna kritina Valovitka ni začasna modna smernica. Prepriča z lastnostmi, ki jih od nekdaj cenijo realisti: brezčasna estetika, zanesljivost, varnost, trajnost in funkcionalnost.

Izdelki iz vlaknocementa imajo kup dobrih lastnosti, ki pri gradnji ali obnovi štejejo zelo veliko. Omenimo samo paropropustnost, zmrzlinsko in korozijsko odpornost ter negorljivost. Poleg tega je vlaknocement obstojen tudi v ekstremnih vremenskih razmerah, do živega mu ne pridejo niti neurje, dež, sneg, zmrzal ali vročina. 

 Ponudba podjetja Eternit Slovenija obsega vsem dobro poznane valovite plošče Valovitka, ravno kritino, fasadne plošče Swisspearl ter cvetlična korita in ostale izdelke za urejanje vrta in okolice. Vsi vlaknocementni izdelki se med seboj odlično kombinirajo in so primerni tako za novogradnje, kot tudi starejše objekte.

Fotogalerija