Fasada, ki jo vsakdo opazi!

Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl nudijo fasadi vse, kar ta potrebuje.

Eternit_fasadne plošče
Fasadne plošče Swisspearl: individualnost, veliko število barv, visoko učinkovita zaščita, trajnost in prestiž

Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl nudijo fasadi poleg lepega izgleda še individualnost, karakter, teksturo, barvo in – ker je zelo pomembno – tudi visoko učinkovito zaščito.

Prezračevana fasada s posebno noto trajnosti in prestiža
 
Posebno projektiran sistem prezračevane fasade Swisspearl je s perspektive gradbene fizike najzanesljivejši. Notranji sloji zagotavljajo zgradbi nosilnost ter toplotno in zvočno izolativnost, zunanja obloga pa učinkovito varuje notranji sestav pred vremenskimi vplivi. 

Različni načini pritrjevanja omogočajo raznolike izglede
 
Fasadne plošče Swisspearl se pritrjujejo na leseno ali kovinsko podkonstrukcijo z vijaki ali kovicami. Taka izbira omogoča učinkovito pritrditev na nosilno konstrukcijo. Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl so dobavljive tovarniško vrtane in rezane na želene mere. Polagajo se s horizontalnimi in vertikalnimi spoji, alternativno tudi v pasovih s horizontalnimi preklopi. Ustvarjalne možnosti oblikovanja geometrijskih likov in drugih vzorcev so neomejene.

Lepa fasada, ki traja!
 
Vlaknocementne fasadne plošče Swisspearl so na voljo v širokem razponu več kot 85 barv. Osnova za oblikovanje videza stavb je bogata barvna paleta, sestavljena iz serij Reflex, Avera, Carat, Vintago, Gravial, Nobilis, Planea in Terra, ki so razpoložljive v širokem spektru komplementarnih odtenkov. Najrazličnejše možnosti uporabe pa dopolnjujejo še dodatno obdelane plošče s perforacijami ali 3D ornamenti, ki dajejo objektu dodaten poseben pečat.

Poleg fasadnih plošč Swisspearl podjetje Eternit Slovenija proizvaja in trži še ostale vlaknocementne izdelke (Valovitko®, ravno kritino, strešne plošče Structa ter izdelke za urejanje vrta in okolice), ki dodatno prispevajo k prijetnemu bivalnemu počutju kakor tudi naravnemu in sodobnemu videzu stavb.

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si