25 let Topdoma: 34 poslovalnic

Skupina Topdom te dni obeležuje 25-letnico delovanja. V četrt stoletja je skupini, ki jo sestavlja 13 podjetij, uspelo postati vodilni trgovec v Sloveniji na področju ponudbe materialov in opreme za gradnjo in obnovo.

25 let Topdoma: 34 poslovalnic

Pod sloganom »Za male in velike mojstre« je Topdom poznan po vsej Sloveniji, skozi leta pa je s celovito in kakovostno ponudbo gradbenega materiala, kritin, fasadnih sistemov, izolacij, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, orodja, urejanja okolice, sodobne logistike in strokovnega svetovanja utrdil svoj ugled in položaj vodilnega trgovca na slovenskem trgu za gradnjo in obnovo.

Skupaj imajo 35 poslovalnic, od tega 34 po Sloveniji in eno v Bosni in Hercegovini. Skozi leta so uspešno ustvarili prehod in razvoj iz klasičnih gradbenih trgovin v sodobne centre z gradbenim materialom in sanitarno keramiko. Prodajni program vedno bolj širijo, saj želijo kupcem na enem mestu zagotoviti čimbolj zaokroženo ponudbo.

S približno 500 zaposlenimi oskrbujejo tako posameznike kot tudi gradbena podjetja, pohvalijo pa se lahko s celovito ponudbo, odličnim servisom, strokovnim svetovanjem in osebnim pristopom.

Pred štirinajstimi leti so se priključili največjemu evropskemu združenju trgovcev z gradbenim materialom, železnino in s sanitarno opremo Euro-Mat. So edini slovenski trgovec z gradbenim materialom v tem združenju.