Geberit Innovation Days

Vsi novi izdelki Geberita za leto 2021 in veliko pomembnih informacij na hibridnem razstavnem prostoru.

Geberit Innovation Days
House of Geberit - hibridni razstavni prostor, kjer si lahko sestavite svoj individualni program

Iz House of Geberit bodo oblikovanje, funkcionalnost in tehnologija strnjeno predstavljeni na spletu na poseben način, usmerjen v dialog.
 
Podjetje Geberit, vodilni proizvajalec sanitarnih izdelkov, bo med 7. in 9. aprilom 2021 predstavilo svoje inovacije in druge aktualne vsebine za prihajajoče leto. Četudi je zaradi trenutnih razmer dogodek prestavljen na splet, je v Pfullendorfu postavljen realni razstavni prostor, kjer so vgrajeni vsi novi produkti, tako da bodo inovacije predstavljene na povsem realističen način.
 
Na več kot 300 kvadratnih metrih velikemu razstavnemu prostoru bo podjetje Geberit predstavilo različne nove izdelke in podalo izčrpne informacije o oblikovanju, funkcionalnosti in tehnologiji. Na dogodek se je mogoče prijaviti preko povezave: www.innovation-days.geberit.si.
 
Na edinstvenem tridnevnem dogodku bodo slušatelji dobili znanje in zanimive informacije, ki jih bodo sami izbirali med osmimi tematskimi področji. Dnevni red si lahko obiskovalec načrtuje sam glede na lastna zanimanja.

Geberit novosti za leto 2021 predstavlja na novi, enkratni platformi Geberit Innovation Days.

Do splošnega pregleda vsebin in terminov lahko dostopamo na povezavi www.innovation-days.geberit.si. Posamezna seja traja približno 20-25 minut, tako da se jih lahko enostavno vključi v osebni koledar. Seje se bodo predvajale na spletu neposredno iz House of Geberit in nudile informacije in praktično znanje v strnjeni in moderirani obliki ter preko videoposnetkov in animacij.